Amber Kortzorg Miss Noordje 2006!!

Zaterdag 16 december is in het Muziekcentrum van Amsterdam-Noord de vijftienjarige Amber Denise Kortzorg tot Miss Noordje 2006 gekozen. Hoewel de jury alle twaalf finalisten zeer talentvol vond, sprong Amber er in hun ogen qua presentatie, zangtalent en uitstraling uit. De Miss Noordje verkiezing is georganiseerd in het licht van het 25 jarig bestaan van het stadsdeel Amsterdam-Noord.

Noordje is het icoon van Amsterdam-Noord, zij staat bekend om haar roodgelakte tenen of nagels. Omdat het stadsdeel dit jaar 25 jaar bestaat krijgt Noordje in 2006 eindelijk een gezicht. Om ‘Noordje’ te vinden organiseert het stadsdeel een Miss Noordje talentenjacht. De verkiezing is 29 november van start gegaan met een voorronde. Het stadsdeel is niet op zoek naar een mooi gezicht met de ideale maten maar naar iemand met talent en uitstraling. Iemand die de ambassadeur van Amsterdam-Noord kan zijn.

De jury die bestond uit de voorzitter Chris de Wild Propitius (wethouder Jeugd stadsdeel Amsterdam-Noord), Jasmine Sendar (actrice in onder meer Onderweg naar Morgen, Goudkust, Volle maan), Pricilla Getrouw (zangcoach van onder meer Undercover), Winnie Bosch (booker en talentscout van casting- en modellenbureau Anti-models BV) en Kim Bakker (designer kledingmerk Gsus).

Alle finalisten ontvingen een bedrag van 100euro. Miss Noordje kreeg uit handen van de juryvoorzitter Chris de Wild Propitius een tiara en een sjerp. Daarnaast krijgt zij een fotoshoot op de mooiste locaties van Noord, een bedrag van 500 euro en een workshop of een dag stage passend bij haar creatief talent. Ook zal zij in 2007 bij een aantal evenementen in Amsterdam-Noord het stadsdeel representeren.

Bron: Stadsdeel Amsterdam-Noord

Amber heeft haar jeugd doorgebracht op de lagere school Bonkelaar in de Molenwijk en wij zijn trots dat ze een jaar lang MISS NOORDJE is!! Heel veel geluk dit jaar en waanzinnig veel plezier!!! Ze hebben de beste uitgekozen!! Het is je gegunt!

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s