Project SMS ALERT Onze (Molen)wijk al 4 jaar succes

Op 22 maart 2013, bestaat het project SMS ALERT Onze (Molen) Wijk 4 jaar.
Een mooie tijd, waarin wij met elkaar lief en leed over onze wijk hebben gedeeld en de veiligheid en leefbaarheid tot grote hoogte hebben gebracht en de criminaliteit hebben kunnen terug dringen.

Daar waar heel Nederland mee kampt, de grootstedelijke problematiek oftewel, de landelijke trend, hebben wij van 8 tot 10 A4-tjes kunnen terug dringen naar 1 A4-tje met kleine criminaliteit, van het stelen van een kentekenplaat, ruitje die wordt ingegooid, gestolen fiets tot pogingen inbraak waarbij de verdachten gespot worden en aangehouden. Niet te vergeten wat wij met onze meldingen hebben kunnen voorkomen, een preventieve werking.

Natuurlijk is het niet altijd mogelijk om alle criminaliteit of vandalisme te bestrijden, maar met onze ogen en oren en niet te vergeten onze samenwerking onderling en diverse instanties, waaronder corporaties en politie, hebben wij een succesformule neergezet, waar wij zeer trots op zijn. Niet te vergeten de erkenning van diverse prijzen en medailles, zoals Zilveren Pluim Politie, Hein Roethofprijs en Theo Fransman Medaille.

Trots op het project en zijn leden, welke wij keihard nodig hebben, ook in de toekomst waar op dit moment alles vrij rustig is, wel op volle toeren blijven draaien om de cijfers zo laag mogelijk te houden.  Vele buurten, wijken en steden nemen ons als voorbeeld en zijn inmiddels gestart met ons project om deze in te vullen in hun omgeving waar ook zij een veiligere omgeving kunnen creëren.

Bij deze bedanken wij dan ook iedereen, instanties, leden en niet leden, welke meldingen doorgeven,  wij met elkaar met groot plezier dit unieke project tot een groot succes hebben gebracht.

Heb je ook interesse in het project, wil je er meer over weten, ga dan naar www.henkveen.nl rubriek “smsalert” en lees alle ins en outs over het project. Wil je graag aansluiten bij dit project, stuur dan een email naar smsalert@upcmail.nl
Dringende meldingen kunnen ook doorgebeld worden naar 06-28135247

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s